Overslaan naar content

Commercieel medewerker binnendienst

Tilburg, Noord-Brabant, NederlandOffice

Functieomschrijving

Commercieel medewerker binnendienst is een veelzijdige verkoopfunctie binnen Textielstad. Je beschikt niet alleen over uitstekende verkoopvaardigheden maar je best ook goed in het uitvoeren van (financieel-)administratieve taken. 

Je belangrijkste taken omvatten het onderhouden van contact met klanten via telefoon, e-mail of andere communicatiekanalen, het verstrekken van informatie over producten en het overdragen van kennis.  Daarnaast het verwerken van orders en administratieve handelingen. 


Ben jij oplossingsgericht en vind je het leuk om klanten blij te maken? Dan hebben wij voor jou als energieke en sociale medewerker een mooie plek in de textielsector.


Wat ga je bij ons doen?

Als commercieel medewerker binnendienst speel je een cruciale rol in de verkoopafdeling binnen Textielstad. Je communiceerd met (online)klanten om vragen te beantwoorden, informatie te verstrekken over producten, bestelling te plaatsen en eventuele problemen op te lossen. De klanteninteratie vind vornamelijk plaats met de online klant, doormiddel van chat, mail en telefonie. 

Daarnaast ondersteun je het sales team door het bijhouden van verkoopgerelateerde documentatie, zoals klantgegevens, orderinformatie en leveringsdocumenten. Om zo altijd voorzien te zijn van de laatste informatie om de klant zo goed mogelijk te kunnen informeren. 

Je werkt nauw samen met team winkel-verkoop en andere interne teams om de verkoopdoelstellingen te behalen. 

Kennis van de producten is een pluspunt maar geen vereisen. Samen met je collega's beschik je over heel veel kennis! 

Team

Wie zijn wij?

Textielstad groeit enorm, zo ook internationaal. In de laatste drie jaar is onze webwinkel uitgegroeid tot één van de grootste binnen de Benelux. Daar zijn we ontzettend trots op.

We verwelkomen graag nieuwe collega’s vakidioten in ons team met jonge en ambitieuze mensen met verschillende expertises. Zo groeien we in onze kennis en verbreden we onze horizon.

Als bedrijf motiveren en inspireren we elkaar, staan open voor nieuwe mogelijkheden en geven elkaar de ruimte om te ontwikkelen.


Vereisten


Wie ben jij?

 • Je bent communicatief sterk en je wordt warm van contact met klanten
 • Je hebt een sterk inlevingsvermogen en gaat altijd op zoek naar de beste oplossing voor iedere situatie
 • Je opereert fijn en snel binnen ons team
 • Je bent niet bang om soms een tandje bij te zetten
 • Affiniteit met textiel is natuurlijk een flinke pré (maar we inspireren je graag 😉)


Beloning

Wat kan je van ons verwachten?

Nu je weet wat we van jouw verwachten, ben je vast benieuwd wat je hiervoor terug kunt krijgen. We vinden het belangrijk dat al onze collega’s zichzelf zijn want alleen dan kan je excelleren in je werk! Ook is er buiten het harde werken om ruimte voor ontspanning. Daarnaast mag je rekenen op:

 • Een marktconform salaris dat bij jou, je functie en het aantal uur past CAO Groothandel Textielgoederen
 • Een afwisselende functie van 32-38 uur
 • Veel ruimte voor eigen ideeën, invulling en creativiteit
 • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
 • Flexibiliteit
 • De kan om deel uit maken van een innovatieve, professionele en groeiende organisatie
 • Vrijdagmiddagborrel


of