Logistiek tijger

Functieomschrijving

PER DIRECT hebben wij plek in onze textiel jungle voor logistieke Tijgers!

Het is namelijk druk in onze (online-)winkel en we groeien elke dag. Als logistiek tijger ben je bij ons orderpicker, stof-knipper of inpakker tegelijk. Je bent niet vies van een potje hard werken en je houd van structuur. Daarnaast weet je elk pakket voor de klant zo in te pakken, dat ze het beleven als een cadeau. Herken jij jezelf in onze omschrijving van logistiek tijger? Kom dan ons team in Tilburg versterken! 

Met wie ga je werken?
Steeds meer nieuwe klanten weten ons te vinden. Ons logistieke team is hard op zoek naar versterking. Hoe ziet dit team er nu uit? Jong en flexibel! We werken van 9 tot 9 in verschillende ploegen. Samen zorgen wij ervoor dat alle bestellingen dezelfde dag op tijd de deur uitgaan. Zo hebben we veel blije klanten. Naast een hardwerkend team, zijn we ook een team dat continu op zoek is naar verbetering. Dit biedt voor jou ook zeker mogelijkheden. Vind je het bijvoorbeeld leuk om mee te denken over logistieke verbeteringen, dan zijn jouw goede ideeën altijd welkom.

Wat ga je doen?
Jij kunt als de beste orders samenstellen. Als de bliksem weet jij je weg te vinden in onze jungle van textiel. Je bent secuur en snel in het verzamelen van onze online bestellingen. En je weet heel goed om te gaan met onze merkbelofte; voor 20.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Je controleert stof, knipt deze op maat of rolt deze machinaal tot de gewenste lengte en verzamelt fournituren. En dat alles doe je netjes en goed gecontroleerd. Wij bij Textielstad vinden blije klanten namelijk ontzettend belangrijk.


Functievereisten

Wie ben je?
Een logistiek tijger die zijn tanden weet te zetten in iedere bestelling. Je leert van elke bestelling en wordt steeds beter in je vak. Als logistiek tijger ben je secuur en pietje precies. Oog voor detail is daarom belangrijk. Want alles moet in 1x goed.

Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving en de volgende punten:

 • Je bent enthousiast, hebt energie voor 10 en aanpoten is voor jou geen probleem
 • Je werkt graag in een team
 • Je denkt niet in problemen maar in kansen
 • Affiniteit met textiel is natuurlijk een flinke pré (maar we inspireren je graag hoor😉)
 • bereid zijn dagelijks te werken tussen 9 tot 9 
 • Je bent woonachtig in de buurt van Tilburg

Wat krijg je er voor terug?

Nu je weet wat we van jouw verwachten, ben je vast benieuwd wat je hiervoor terug kunt krijgen. Want met fun alleen kun je de maandelijkse huur niet betalen. Wat mag je van ons verwachten?

 • Een leuk team met andere logistieke tijgers
 • Een prima marktconform salaris, afhankelijk van jouw ervaring
 • Een afwisselende functie van 24-36 uur
 • Een tijdelijk contract met zicht op een vaste aanstelling
 • Veel ruimte voor eigen ideeën, invulling en creativiteit
 • En als het weer kan, bitterballen op de vrijdagmiddag

De kans om deel uit te maken van een innovatieve, professionele en groeiende organisatie