IT – PHP / Web-developer

Functieomschrijving

Wie wij zijn?
Textielstad groeit enorm, zo ook internationaal. In de laatste drie jaar is onze webwinkel uitgegroeid tot één van de grootste binnen de Benelux. Maar we willen verder. Ondanks dat ons bedrijf al richting de 100 jaar gaat, is onze e-commerce afdeling de jongste en tevens snelst groeiende afdeling binnen ons bedrijf. We voegen graag nieuwe specialisten/kenners toe aan ons team met jonge, ambitieuze mensen met verschillende expertises. Zo vullen we onze kennis steeds meer aan en verbreden wij onze horizon.

We motiveren en inspireren elkaar zodat je het beste in jezelf naar boven kunt halen. We geloven namelijk in de kracht van het individu; pas wanneer je jezelf bent kun je excelleren. en dat is nou precies wat we graag doen/willen. Wij zijn een team van mensen die elkaar inspireren, open staan voor nieuwe mogelijkheden, en elkaar de ruimte bieden om te ontwikkelen. Gezamenlijk hebben we verschillende doelen en missies die we door het combineren van onze kennis en kracht realiseren.

Wat ga je bij ons doen?
Je voornaamste taken zijn het verder ontwikkelen van onze webshop(s) en aanverwante webapps (waarbij je gebruik maakt van PHP, Javascript, HTML5 en CSS3), het uitwerken van nieuwe ideeën (die je zelf hebt, maar ook die jouw collega's bij je aandragen) en het oplossen van eventuele problemen.

Functievereisten

Wie ben jij?
Wij zijn van mening dat het vinden van het juiste product voor onze klanten een beleving moet zijn en geen zoektocht. Met jouw online  ervaring is het voor jou dan ook geen probleem om je enerzijds te verplaatsen in de klant en anderzijds (samen met je collega's) de wensen van de klant om te zetten naar digital solutions.

  • Jij ziet het optimaliseren van de customer experience niet als een probleem maar als een uitdaging;
  • Jij hebt ervaring met ontwikkeling, in het bijzonder met PHP, Javascript en MySQL databases;
  • Jij hebt kennis van design en vormgeving met HTML5, CSS en jQuery (RequireJs is ook een goede pré);
  • Jij bent in staat om je eigen werkzaamheden goed in te plannen;
  • Jij bent communicatief vaardig en opereert fijn en snel binnen ons team.
  • Je hebt een “growth-mindset”, ambitie om je verder te ontwikkelen en samen door te groeien

Wat bieden wij je?

  • Een marktconform salaris dat bij je past
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid
  • De kans om je eigen ideeën werkelijkheid te maken
  • De kans om deel uit te maken van een innovatieve, professionele en groeiende organisatie